Online marketing. Back in business!

Het is 2012 en ik heb ineens een vaste baan bij een mooi bedrijf. Hierdoor wordt mijn freelance online marketing werk ondergesneeuwd en heeft sindsdien in een lange, diepe winterslaap gelegen, onder een dik pak sneeuw. Ik doe links en rechts nog wat opdrachten voor vaste klanten maar verder stort ik me op mijn full time job.

Het is 2021 en ik kom iemand tegen die zo enthousiast is over grafisch ontwerp maar geen website heeft om mij wat werk te laten zien. Jammer! Regel ik. Kwestie van gunnen, en het houdt mij scherp.

Maar ja, een website bouwen is zo gepiept. Echter, als je goudstaven uit staat te delen op het strand van IJmuiden en niemand weet ervan, blijf je daar mooi met die goudstaven staan, vrees ik. Dus even onwennig maar al gauw als fietsen, bouw ik stap voor stap een basis voor een leuke, kleine, creatieve ondernemer.

Gaandeweg merk ik dat online marketing mij nog altijd makkelijk af gaat en ik er veel plezier in heb! Er borrelt iets en dat moet eruit… Creativiteit! Het is 2021 en voor SEO-, SEA– en contentmarketing kun je bij mij terecht.