Online marketing is een specialisme dat constant in beweging is en zéker SEO. Google en andere zoekmachines hebben regelmatig updates van hun algoritme en de manier waarop zij naar websites kijken. Lesley, van Marketing Monk, zit hier bovenop, met meer dan 25 jaar ervaring in online en offline marketing en copywriting. Search Engine Optimalisatie is met recht een vak apart en het is verstandig om dit aan professionals over te laten. Hallo! 😉

Bij SEO hoort ook een stukje SEA; Search Engine Advertising. Adverteren op de juiste plek, voor de juiste doelgroep. Natuurlijk met gave en unieke teksten, mooie, aantrekkelijke afbeeldingen en foto’s.

Bij het ontwikkelen van een marketing strategie, een website of webwinkel komt altijd een stukje creatief ontwerp kijken. Ook hiervan heeft Marketing Monk kaas gegeten, reeds sedert het pre-Photoshop tijdperk. De stencilmachine is ons niet onbekend. Posters en flyers waren immers dé manier van gedrukte reclame. Deze werden destijds op papier ontworpen en met de stencilmachine werden daar één op één kopieën van afgedrukt.

De stencilmachine in werking.

Van logo tot visitekaartje en van huisstijl tot merchandise. Vandaag de dag natuurlijk ontworpen met Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign en door de drukker professioneel geprint.

Vanzelfsprekend is Monk expert op het gebied van Social Media Marketing. Wat is de beste social marketing strategie? Dat is voor ieder doel of bedrijf anders. Marketing op maat, die aansluit bij jouw bedrijfsstrategie, op social media niveau gepresenteerd, gericht op jouw doelgroep. Volgers worden klanten!

Tot slot is Marketing Monk zeer bedreven in audiovisueel design. Sinds de late 80’s zit Lesley regelmatig in zijn home studio voor het produceren van dance tracks. Als radio DJ ontwerpt en maakt hij ook alle audiovormgeving voor zijn radiostation – ja dat doet ‘ie óók nog – Amsterdam Funk Channel. Van voice-overwerk tot eindproduct, geheel in eigen beheer.

Natuurlijk ontbreekt ook de kennis en ervaring in zowel fotografie, film en video editing niet. Of het nu een korte presentatie is, een volledige marketingcampagne video of muziek video clip; Deze creatieve duizendpoot maakt er een mooi plaatje van.

Voor het totaalplaatje kun je hier ook terecht. Websites worden ontwikkeld met WordPress als fundament voor de meest uiteenlopende projecten en webwinkels worden gemaakt met Magento. Kleine webwinkels kunnen op verzoek worden gemaakt in een ander framework, zoals WordPress met WooCommerce.

Een goed begin het is halve werk. Zorg jij voor de andere helft? 🙂

Tot gauw! Lesje.

Enkele tevreden opdrachtgevers

Tekengebied-1@3x-1024x966
download (29)
62326746_908914536110373_6254192369818664960_n
ASC_logo_2020
softsecrets-510X344
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO