Search Engine Optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een vak apart en is altijd in beweging.

Google en andere zoekmachines passen constant hun algoritme, regels en voorwaarden aan. Natuurlijk kun je zelf gaan googelen en je best doen om bovenaan in zoekresultaten te komen maar denk hier niet te licht over. Immers, jij hebt een bedrijf te runnen en wilt je focussen op je passie, waar je goed in bent. Laat Search Engine Optimalisatie aan Monk over.

Dus laat je SEO werk over aan mensen die daar goed in zijn. Schoenmaker blijf bij je leest. Toch? Marketing Monk regelt het voor je.

Met meer dan twintig jaar ervaring in online marketing en zoekmachine optimalisatie kun je jouw SEO prima aan ons overlaten. Na goed overleg gaan we voor jou aan de slag. Terwijl jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent, doen wij dat ook! Achter de schermen bouwen wij een online marketing strategie die aansluit bij jouw wensen en natuurlijk die van jouw doelgroep. SEO was nog nooit zo makkelijk!

Wat is SEO eigenlijk, en waarom is het zo belangrijk?

Wat is SEO eigenlijk, en waarom is het zo belangrijk? Search Engine Optimization, of zoekmachine optimalisatie, is de techniek en vooral tactiek die wordt toegepast om jouw website ‘hoger’ in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines naar voren te laten komen.

SEO is constant onderhevig aan veranderingen en nieuwe algoritmes van bijvoorbeeld Google of Bing. Om SEO dus goed te bedrijven ben je dus nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering.

Echter, met alleen SEO kom je er niet. De inhoud is anno 2021/’22 belangrijker dan ooit tevoren. Waar het vroeger bijvoorbeeld trefwoorden (key words) waren, waarmee je een heel eind kwam. Nu “kijkt” Google naar dingen als zinsopbouw en transitiewoorden.

Bovendien is ├ęchte inhoud, relevante en unieke content de cornerstone, de bouwblokken van jouw website.

Monnikenwerk! Inderdaad. En daarom is Marketing Monk er. Voor jou, als eigenaar van een bedrijf, is het belangrijkst dat je je op de bedrijfsvoering kunt richten. Laat het monnikenwerk maar aan Marketing Monk over.

www.marketingmonk.nl