Flyer en entreebord voor bouwspeelplaats ‘Het Landje’, Amsterdam West gemaakt

Ik heb de nieuwe flyer en entreebord voor bouwspeelplaats ‘Het Landje’, Amsterdam West gemaakt naar aanleiding van hun vijftigjarig bestaan. Het oude ontwerp van het uithangbord moest wat worden aangepast en vooral worden aangevuld met de tekst “50 JAAR”. Het oude bord was destijds met de hand nageschilderd op een houten bord, aan de hand van een tekening op een A4-tje. Er moest dus een nieuwe komen.

Mijn vrouw werkt er als vrijwilligster dus ze vroeg mij of ik eens mee wilde kijken in hun groepsapp. Al gauw zag ik dat het misschien wel leuk zou zijn als ik dat klusje voor ze zou klaren. Het ontwerp mocht iets strakker maar moest zeker nog herkenbaar blijven. ‘Kinderlijk’ gemaakt, om de jongste jeugd aan te spreken.

Zie hieronder het origineel en mijn nieuwe ontwerp als eindresultaat. Vanzelfsprekend heb ik dit pro deo gedaan. Wat een geweldig mooi doel! Al vijftig jaar worden kinderen er opgevangen en vermaakt met hutten bouwen, paardrijden en andere activiteiten. Ik vond het een eer om te doen en het lijkt me tevens een grote eer dat mijn ontwerp straks door vrijwilligers en kinderen van Het Landje op een groot bord wordt geschilderd en het oude bord bij de ingang komt te vervangen.

Dankbaar om iets voor zo’n mooi doel te hebben mogen doen.

Het originele bord van bouwspeelplaats Het Landje in Amsterdam West.
Het eindresultaat van mijn ontwerp voor het bord van bouwspeelplaats Het Landje, n.a.v. het 50 jarig bestaan d.d. 2022.